https://barli.nl/modules/mod_image_show_gk4/cache/Clipboard01gk-is-908.pnglink
https://barli.nl/modules/mod_image_show_gk4/cache/Clipboard02gk-is-908.pnglink
https://barli.nl/modules/mod_image_show_gk4/cache/Banner-fotogk-is-908.jpglink
https://barli.nl/modules/mod_image_show_gk4/cache/slider.projecten.slider-kompasgk-is-908.jpglink
https://barli.nl/modules/mod_image_show_gk4/cache/slider.projecten.Anansigk-is-908.jpglink
https://barli.nl/modules/mod_image_show_gk4/cache/slider.projecten.Portiersloge_Martens_en_van_Oordgk-is-908.jpglink
Progress bar

Visie

Met ruim 25 jaar ervaring is Barli dé specialist op het gebied van systeembouw. Door de ontwikkelingen door de jaren heen zijn wij volledig ingericht op modulair bouwen: een duurzame manier van flexibele huisvesting.

Een solide fundament

Een duurzame manier van flexibele huisvesting, dat is waar wij ons op richten. Met ruim 25 jaar ervaring is Barli dé specialist op het gebied van modulair bouwen. We bieden hoogwaardige, maar ook betaalbare oplossingen voor elke vorm van huisvesting. Van permanente huisvesting, tot semipermanente en tijdelijke bouw. Maatwerk dat altijd volledig is afgestemd op uw wensen en specifieke eisen.

Efficiënt, snel en volledig

Alle noodzakelijke disciplines hebben we in huis. Het merendeel van onze bouwactiviteiten vindt daarom plaats vanuit onze productlocatie. We hebben dus altijd alles bij de hand en genoeg opslagmogelijkheden. Een ander voordeel is dat we niet zo afhankelijk zijn van weersinvloeden, vergeleken met traditionele bouw. Kortom, wij bieden snel, efficiënt en betaalbaar maatwerk.

Full package

Wij bieden u het hele traject: van advies, ontwerp en vergunningstraject tot aan de bouw, transport, plaatsing, inrichting en service na de oplevering. Turnkey is daarbij het uitgangspunt. Terwijl wij doen waar we goed in zijn, kunt u dat met een gerust hart ook doen.

Persoonlijk advies of meer informatie over onze aanpak? Bel ons; 0413 - 25 50 99