https://barli.nl/modules/mod_image_show_gk4/cache/Clipboard01gk-is-908.pnglink
https://barli.nl/modules/mod_image_show_gk4/cache/Clipboard02gk-is-908.pnglink
https://barli.nl/modules/mod_image_show_gk4/cache/Banner-fotogk-is-908.jpglink
https://barli.nl/modules/mod_image_show_gk4/cache/slider.projecten.slider-kompasgk-is-908.jpglink
https://barli.nl/modules/mod_image_show_gk4/cache/slider.projecten.Anansigk-is-908.jpglink
https://barli.nl/modules/mod_image_show_gk4/cache/slider.projecten.Portiersloge_Martens_en_van_Oordgk-is-908.jpglink
Progress bar

(semi) permanente bouw

Barli levert levert zowel permanente als semipermanente bouw.

Tijdelijke kantoorruimte

Heeft u snel een tijdelijke kantoorruimte nodig? Barli realiseert dit onder een dak. 

Contact met Barli

Barli informeert en adviseert u graag.

Voor een persoonlijk gesprek: 0413-255099

Contact opnemen met Barli

Systeembouw

Barli heeft voor ieder huisvestingsvraagstuk de oplossing. Naast permanente en semi-permanente behuizing leveren wij ook tijdelijke huisvesting op maat, inzetbaar voor een periode tot vijf jaar. Heeft u snel een extra schoollokaal nodig? Uitbreiding van uw kantoor of een tijdelijke zorginstelling? Is uw project kleinschalig of omvangrijk? Met deskundige medewerkers en innovatieve technieken realiseert Barli allerlei soorten gebouwen onder één dak. Zowel in de ontwikkelfase als tijdens de bouw op locatie gekenmerkt door een zeer korte doorlooptijd. Uiteraard kan alles geheel aangepast worden aan uw wensen en behoeften.

Semipermanent

Bent u van plan om lang gebruik te maken van de huisvesting en hecht u veel waarde aan flexibiliteit? Dan voldoet semipermanente huisvesting aan uw wens. Onze richtlijn voor de levensduur van deze kwalitatieve en comfortabele oplossing is circa twintig jaar. 

Permanent

Denk hierbij aan kantoren, scholen, kinderopvang en zorginstellingen. Voorzien van een betonvloer, gevelsteen en dakbedekking naar keuze. Het bijplaatsen van door u gewenste extra’s, zoals bijvoorbeeld een inbraakalarm of luxueuze sanitaire voorzieningen is uiteraard geen enkel probleem.

Het eindresultaat van deze vorm van bouwen ligt op hetzelfde niveau als traditionele bouw. En doordat we werken vanuit ons bedrijfspand verloopt de bouw op locatie vele malen sneller dan bij traditionele bouw. Bovendien zorgt dit voor minder overlast in de bouwomgeving en minimale afvalstromen. Voordat u het weet, is het gebouw gereed. Daarnaast kunnen er direct oplossingen worden aangedragen voor onvoorziene omstandigheden.

Onze kundige medewerkers realiseren met innovatieve technieken en hoogwaardige materialen betaalbare permanente en semipermanente huisvesting, voorzien van alle door u gewenste extra’s.

Barli ontwikkelt voor verschillende doeleinden permanente en semipermanente gebouwen. Meer hierover vindt u bij de branches.

Sanitairgebouw

Denk hierbij bijvoorbeeld aan een sanitair gebouw op een camping, een receptie of kiosk. Maar er zijn uiteraard meerdere oplossingen mogelijk.

Wij gaan in ieder project uit van uw eisen en wensen. Denkt u hierbij aan bijvoorbeeld de uitstraling, gebruikte materialen en de indeling van het gebouw.

Projecten op het gebied van systeembouw

Persoonlijk advies of meer informatie over onze aanpak? Bel ons; 0413 - 25 50 99