https://barli.nl/modules/mod_image_show_gk4/cache/slider.projecten.5gk-is-1070.jpglink
https://barli.nl/modules/mod_image_show_gk4/cache/slider.projecten.sliderprojectenSchoorl2slider1gk-is-1066gk-is-1070.pnglink
https://barli.nl/modules/mod_image_show_gk4/cache/slider.projecten.wag_014gk-is-1070.jpglink
Progress bar

Semipermanente woningen

Volledig prefab en verplaatsbare woning. Indeling woning geschikt voor meerdere woonsituaties. Turn-key oplevering mogelijk.

Tijdelijke huisvesting

 

Een woning nodig binnen een korte termijn? Barli heeft hierin verschillende oplossingen

Contact met Barli

Barli informeert en adviseert u graag.

Voor een persoonlijk gesprek: 0413-255099

Contact opnemen met Barli

Semipermanente bouw

Semipermanente woning van Barli

Een prefab woning is inzetbaar voor uiteenlopende doeleinden. Graag adviseren wij u over de indeling en vorm. Zo kunnen uw persoonlijke eisen en wensen in het ontwerp worden verwerkt.

Al vele verschillende typen woningen zijn de revue gepasseerd bij Barli: een rug aan rug woning, een twee-onder-een-kap woning, een klein appartement of een eenvoudige woning in een rij. Maar ook een vrijstaande starterswoning met een hoogwaardige kwaliteit én een lage prijs behoord tot de mogelijkheden. Het uitgangspunt is het bouwen van een woning naar Nederlandse maatstaven. Dit kan uiteraard onder architectuur gebeuren. Het slimme bouwsysteem zorgt voor een korte bouwtijd en beperkte bouwkosten.

Vaak vraagt de toekomst meer wooncomfort dan de bestaande ruimte waarin u nu leeft. Zoals een aanbouw met een ruime slaapkamer en/of badkamer. Bent u ook graag voorbereid op de toekomst? Met de bouwmethode van Barli kan uw woning met een eenvoudige uitbreiding worden aangepast naar een levensloopbestendige ruimte. Prefab is dus de ideale manier voor aanpassing aan uw woning.

Het bouwen van een nieuwe prefab woning vraagt om aandacht voor de uiteindelijke bewoner. Ieder heeft eigen wensen en stelt eigen eisen aan een woning. Door de geruime ervaring van Barli met prefab woningen voorzien wij u graag van advies op maat.

Met een prefab woning van Barli mag u er vanuit gaan dat u een duurzame woning heeft. Barli werkt namelijk volgens de hoge duurzaamheid standaard. De nieuwe werkplaats van Barli is voorzien van alle technische voorzieningen en is enorm duurzaam ontwikkeld. Hiermee zet Barli een nieuwe standaard in prefab woningen bouwen. Bent u benieuwd hoe dit eruit ziet? Kom gerust eens bij ons kijken, wij geven u graag een rondleiding.

Voor meer informatie over deze vernieuwende bouwmethode,neem contact op met Barliof kijk eens op www.semipermanentewoningen.nl

Projecten op het gebied van semipermanente bouw

Persoonlijk advies of meer informatie over onze aanpak? Bel ons; 0413 - 25 50 99