https://barli.nl/modules/mod_image_show_gk4/cache/Clipboard01gk-is-908.pnglink
https://barli.nl/modules/mod_image_show_gk4/cache/Clipboard02gk-is-908.pnglink
https://barli.nl/modules/mod_image_show_gk4/cache/Banner-fotogk-is-908.jpglink
https://barli.nl/modules/mod_image_show_gk4/cache/slider.projecten.slider-kompasgk-is-908.jpglink
https://barli.nl/modules/mod_image_show_gk4/cache/slider.projecten.Anansigk-is-908.jpglink
https://barli.nl/modules/mod_image_show_gk4/cache/slider.projecten.Portiersloge_Martens_en_van_Oordgk-is-908.jpglink
Progress bar

Disciplines

Barli dé specialist op het gebied van systeembouw. Of het nu gaat om permanente, semipermanente of tijdelijke huisvesting. Een nieuwe ruimte, uitbreiding of aanpassing van bijvoorbeeld een kantoor, school of zorginstelling. Met onze flexibele, modulaire systeembouwmethode zijn wij als geen ander in staat om uw wensen te vertalen naar praktische oplossingen. Uiteraard binnen een zeer korte bouwperiode.

Door onze flexibele systeembouwmethode zijn wij in staat units te realiseren voor verschillende doeleinden. Het (her) ontwikkelen van studentenhuisvesting, flexibele kantoorruimte of delen voor de bouw zoals hsb wanden of scharnier kappen; overal vindt Barli een passende oplossing.

Ook leveren we prefab houtskeletbouw en bouwen we de contaminatiewagens voor saneringen. Maar ook voor andere vormen van wagenbouw zoals toiletwagens bent u bij Barli aan het juiste adres.

Systeembouw

Barli heeft voor ieder huisvestingsvraagstuk de oplossing. Naast permanente en semi-permanente behuizing leveren wij ook tijdelijke huisvesting op maat, inzetbaar voor een periode tot vijf jaar. Heeft u snel een extra schoollokaal nodig? Uitbreiding van uw kantoor of een tijdelijke zorginstelling? Is uw project kleinschalig of omvangrijk? Met deskundige medewerkers en innovatieve technieken realiseert Barli allerlei soorten gebouwen onder één dak. Zowel in de ontwikkelfase als tijdens de bouw op locatie gekenmerkt door een zeer korte doorlooptijd. Uiteraard kan alles geheel aangepast worden aan uw wensen en behoeften.

Lees meer...

Mobiele bouw

Mobiele bouw, ofwel wagenbouw, is inzetbaar voor uiteenlopende doeleinden. Graag adviseren wij u over de indeling en vorm, zodat uw persoonlijke eisen en wensen in het ontwerp worden verwerkt. Denk bijvoorbeeld aan toiletwagens, douchewagens, schaftwagens, verkoop- en showwagens, koelwagens en mobiele badkamers annex sanitairwagens. Barli levert uitsluitend opbouw op een RDW-gekeurd onderstel.

Lees meer...

Semipermanente bouw

Semipermanente woning van Barli

Een prefab woning is inzetbaar voor uiteenlopende doeleinden. Graag adviseren wij u over de indeling en vorm. Zo kunnen uw persoonlijke eisen en wensen in het ontwerp worden verwerkt.

Lees meer...

Houtskeletbouw

Onder deze productgroep valt alles van hout dat geprefabriceerd aangeleverd kan worden. Barli levert naast tijdelijke prefaboplossingen ook semipermantente en permanente prefaboplossingen.

Lees meer...

Direct voor u beschikbaar

Persoonlijk advies of meer informatie over onze aanpak? Bel ons; 0413 - 25 50 99