https://barli.nl/modules/mod_image_show_gk4/cache/Clipboard01gk-is-908.pnglink
https://barli.nl/modules/mod_image_show_gk4/cache/Clipboard02gk-is-908.pnglink
https://barli.nl/modules/mod_image_show_gk4/cache/Banner-fotogk-is-908.jpglink
https://barli.nl/modules/mod_image_show_gk4/cache/slider.projecten.slider-kompasgk-is-908.jpglink
https://barli.nl/modules/mod_image_show_gk4/cache/slider.projecten.Anansigk-is-908.jpglink
https://barli.nl/modules/mod_image_show_gk4/cache/slider.projecten.Portiersloge_Martens_en_van_Oordgk-is-908.jpglink
Progress bar

Branches

Een nieuwe ruimte, uitbreiding of aanpassing van bijvoorbeeld een kantoor, school of zorginstelling. Barli is dé specialist op het gebied van systeembouw. Of het nu gaat om permanente, semipermanente of tijdelijke huisvesting. Met onze flexibele, modulaire systeembouwmethode zijn wij als geen ander in staat om voor elke branche de wensen te vertalen naar praktische oplossingen. Uiteraard binnen een zeer korte bouwperiode.

Evenementen

Voor muntverkoop, kaartverkoop en toegangscontrole komt u vaak uit bij een kassa unit. Barli heeft een kassa unit ontwikkeld om uw personeel prettig en veilig te laten werken. Deze mobiele unit kan geheel naar uw wens uitgevoerd worden. Hierbij kunt u denken aan afmeting, aantal loketten, schuifraam, vast gelaagd glas, in kleur gespoten, enz.

Lees meer...

Onderwijs

Dankzij de jarenlange ervaring op het gebied van onderwijsgebouwen realiseert Barli binnen een kort tijdsbestek passende huisvesting voor elke vorm van onderwijs. Of het nu gaat om een nieuwe (semi)permanente school of tijdelijke huisvesting: op basis van uw wensen ontwerpen en produceren wij de ideale oplossing.

Lees meer...

Bedrijfsleven

Met de bouwmethode van Barli is een gebouw flexibel en groeit met u mee. Uw werkomgeving kan hierdoor eenvoudig inspelen op capaciteitsveranderingen. En wanneer u behoefte heeft aan huisvesting die groter is dan de hoeveelheid grondoppervlakte waarover u beschikt, kunt u met meerdere bouwlagen werken. Zo maakt u optimaal gebruik van de aanwezige ruimte. 

Lees meer...

Zorg

Barli heeft al vele jaren ervaring met het ontwerpen, produceren en plaatsen van tijdelijke, semipermanente en permanente gebouwen die dienst doen als zorginstelling. Wij zijn ons zeer bewust van alle aandachtspunten die zorginstellingen kennen, zij vragen om specifieke en op maat gemaakte resultaten.

Lees meer...

Recreatie & Sport

Zowel in het bedrijfsleven als in het verenigingsleven zijn goede, hygiënische was- en kleedaccommodaties van groot belang. Of het nu voor tijdelijke of permanente aard is, Barli biedt u de oplossing voor deze voorzieningen.

Lees meer...

Portiersloges

Barli is gespecialiseerd in het bouwen van portiersloges. Wanneer er op een terrein veel vrachtverkeer is, is er vaak ook veel documentenoverdracht. Buiten documentoverdracht kan een portiersloge ook multi-functioneel ingezet worden.

Lees meer...

Wonen

Al vele verschillende typen woningen zijn de revue gepasseerd: een rug aan rug woning, een twee-onder-een-kap woning, een klein appartement of een eenvoudige woning in een rij. Maar ook een vrijstaande starterswoning met een hoogwaardige kwaliteit én een lage prijs behoord tot de mogelijkheden. Het uitgangspunt is het bouwen van een woning naar Nederlandse maatstaven. Dit kan uiteraard onder architectuur gebeuren. Het slimme bouwsysteem zorgt voor een korte bouwtijd en beperkte bouwkosten.

Lees meer...

Sanering

Voor situaties waarin gewerkt wordt met gevaarlijke stoffen heeft Barli een mobiele oplossing. Namelijk de decontaminatie unit. Deze unit wordt voornamelijk ingezet voor asbestsanering, grondsanering en bij calamiteiten zoals vogelgriep en varkenspest.

Lees meer...

Persoonlijk advies of meer informatie over onze aanpak? Bel ons; 0413 - 25 50 99